Tannlegene på Tårnåsen

Bestill time i dag: 66 80 96 76

TANNHELSEINFO

Implantatbehandling 

Man har i dag over 40 års erfaring med tannimplantater.  Forskning viser at implantatbehandling gir et forutsigbart og godt resultat. Etter avsluttet behandling vil den implantatforankrede tannerstatningen se ut som en vanlig tann. For langvarig suksess er det viktig med god munnhygiene og regelmessig oppfølging hos tannlege eller tannpleier.

Les mer

Etter kirurgiske inngrep 

Etter den operasjonen du nå har gjennomgått, må du regne med en del reaksjoner. Ved å ta hensyn til følgende råd, kan mange av disse reaksjonene unngås eller reduseres. 

Les mer

Kroner og broer  

En krone erstatter den opprinnelige tannens form og er laget av metall med påbrent porselen, evt. kun porselen. En bro erstatter en eller flere manglende tenner og er festet på naturlige tenner i hver ende med et eller flere mellomledd.

Les mer

Rotfylling

Når nerven i en tann blir betent eller dør, må det utføres en rotfylling hvis man ønsker å beholde tannen. Ofte dør tannen som følge av påkjenninger som for eksempel slag mot tannen eller dype hull og fyllinger. Det er sjeldent vondt med rotbehandling.

Les mer

Bleking

Tannlegen bør først undersøke tenner og tannkjøtt grundig og finne årsaken til misfarging. Overfladiske misfarginger i tenner som er forårsaket av mat og drikke kan tannlegen pusse bort. Hvis misfargingen ligger dypere i tannen kan tannbleking i de fleste tilfeller hjelpe.


Les mer

Tannlegene på Tårnåsen

Valhallaveien 70

1413 Tårnåsen

Kontakt Oss: 

   66 80 96 76

  tannlegene.post@gmail.com

Tannlegene på Tårnåsen er åpen for timebestilling mandag til fredag: 08:00 - 16:00 

Hjemmeside opprettet av